Once a garden, then a railway station, then a garage, this concrete structure today houses the Madrid outlet of The Hub, an office-share network for social entrepreneurs.

When ch+qs arquitectos got a hold of the place, it was an empty bubble of space untouched since the 1940s in the city center. And the goal remained to leave it as untouched as possible.

The goal for The Hub was to create myriad flexible workstations that could serve as timeshares for entrepreneurs looking to "change the world."

It didn't require an expensive furniture shipment. Instead, designers brought in loads of fruit boxes, which today serve as stools, desks, ladders, shelves, and an entire ticket office—offering extreme flexibility. Walls were left raw, save for felt lining conference rooms. In-floor heating and cooling lies beneath the raw wood.